Disclaimer & Privacy

Disclaimer 

We doen ons best om de website Financieelgezondewerknemers.nl zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie. We proberen de teksten ook zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. Vaak hebben we juridische teksten makkelijker gemaakt.

Toch is het mogelijk dat de informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. De initiatiefnemers van deze website sluiten alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke dan ook voortvloeiende uit het gebruik van deze website. 

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk informeren en helpen, maar het opvolgen van adviezen en de aanschaf van beschreven producten of diensten geschiedt uiteraard op eigen risico.

Privacy 

Persoonsgegevens die (al dan niet) via deze site worden verzameld, gebruiken wij alleen voor het doel waarmee u ze hebt achtergelaten. Voor de volledige privacy statement in verband met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwijzen we u naar deze bijlage  

U kunt deze website anoniem raadplegen. Wij verzamelen geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site.

Als u via het contactformulier van deze website een bericht achter laat, vragen wij naar uw naam en e-mailadres voor de beantwoording van uw vraag. 

Deel deze informatie met anderen:
© 2018 Financieel gezonde werknemers  -  Contact  -  Disclaimer